Välj en sida

Restaurang och hotell i Linköping

 

På jakt efter Linköping bästa hotell med högklassig tillhörande restaurang? Här sover du som du aldrig sovit tidigare, krispiga lakan, fluffiga kuddar och täcken. På vårt hotell möts du av en stor härlig frukostbuffé varje morgon. Med ekologiska råvaror och ett noga utvalt frukostutbud har vi garanterat någonting som passar alla.

 

Upplev trivsamheten och lär dig älska Linköping

När man väl bor på hotell och går ut för att äta på restaurang vill man få det lilla extra. Vi vet att det är de små sakerna som göra det lilla extra, många extra småsaker blir till stora saker. Vi vill vara ett omtalat hotell som har gott renommé. Hos oss ska hotellgästerna bli återkommande gäster som gärna rekommenderar oss vidare till nya gäster också. Det är NI som gör att vi dag ut och dag in älskar vårt jobb precis lika mycket.

Personal som brinner för serviceyrket

Vi har som mål att på alla håll och kanter alltid leverera bästa service. Personalen som jobbar både på vårt hotell och i vår restaurang är äkta servicemänniskor. Här finner ni riktiga eldsjälar som dagligen kommer till sitt jobb för att ge sina gäster det bästa. All personal är utbildad, har erfarenhet och fantastisk blick för vad som behöver göras. Genom att ständigt vara på tårna och ligga i framkant ser vi till att vår verksamhet utvecklas.

 

Hög kvalité på såväl hotell som restaurang

Under din vistelse hos oss i Linköping vill vi ge dig en magisk helhetsupplevelse. För oss handlar det om att leverera 100% i allt vi gör till våra kunder. Vårt hotell har fått sina fyra stjärnor av en anledning, vilket vi alltid vill och ska leva upp till. Detsamma gäller i vår restaurang där våra välutbildade och erfarna kockar alltid lagar mat av högsta klass.