Välj en sida

I vår fiskrestaurang i Kårehamn på Öland kommer du uppleva smaker och dofter du inte trodde fanns. Genom att laga all mat från grunden, fånga all fisk och alla skaldjur på egen hand kommer du känna skillnaden på mat och mat. Vi är en fiskrestaurang du kommer länga till varje gång du besöker Öland, utan att överdriva. Att äta hos oss ska få dina smaklökar att dansa.  

 

Råvaror från närheten 

Menyn hos oss kan variera beroende på tillgången under olika säsonger. Vi vill i allra största mån vara en fiskrestaurang som serverar ekologisk och närodlad mat, och då gärna från Öland. För oss är det viktigt att bidra till en grönare och bättre miljö på alla tänkbara sätt. Det gör vi bland annat genom att säsongsanpassa vår meny, ta hand om matsvinnet och servera på ett klimatsmart sätt.  

 

Kockar som kan sin sak 

Du kanske har hört uttrycket förut, ”smaker som gifter sig”. Det är precis vad våra kockar utgår ifrån. I vår fiskrestaurang på Öland kommer du alltid mötas av mat där smakerna gifter sig och det känns som maten smälter i munnen. Kunder som kommer fram till oss och frågar efter recepten på vår mat får gärna ta del av det, men någonstans så smakar det sällan lika bra utanför Ölands lilla gedigna fiskrestaurang. Kom in och smaka på vår meny, du kommer inte att ångra dig.  

 

Omtalad fiskrestaurang på Öland 

Vår fiskrestaurang har inte bara ett gott rykte på Öland utan är allmänt känd för den smakupplevelse vi ständigt levererar. Vi vill alltid att våra kunder ska gå från oss och känna att det här var det bästa på länge, väldigt länge. Att äta god och vällagad mat ska dessutom inte behöva kosta en förmögenhet. Vi vill att du ska få uppleva hur det är att njuta av riktigt bra mat i en fantastisk miljö.