Fiskrestaurang Öland 

I vår fiskrestaurang i Kårehamn på Öland kommer du uppleva smaker och dofter du inte trodde fanns. Genom att laga all mat från grunden, fånga all fisk och alla skaldjur på egen hand kommer du känna skillnaden på mat och mat. Vi är en fiskrestaurang du kommer länga till varje gång du besöker Öland, utan att överdriva. Att äta hos oss ska få dina smaklökar att dansa.  

 

Råvaror från närheten 

Menyn hos oss kan variera beroende på tillgången under olika säsonger. Vi vill i allra största mån vara en fiskrestaurang som serverar ekologisk och närodlad mat, och då gärna från Öland. För oss är det viktigt att bidra till en grönare och bättre miljö på alla tänkbara sätt. Det gör vi bland annat genom att säsongsanpassa vår meny, ta hand om matsvinnet och servera på ett klimatsmart sätt.  

 

Kockar som kan sin sak 

Du kanske har hört uttrycket förut, ”smaker som gifter sig”. Det är precis vad våra kockar utgår ifrån. I vår fiskrestaurang på Öland kommer du alltid mötas av mat där smakerna gifter sig och det känns som maten smälter i munnen. Kunder som kommer fram till oss och frågar efter recepten på vår mat får gärna ta del av det, men någonstans så smakar det sällan lika bra utanför Ölands lilla gedigna fiskrestaurang. Kom in och smaka på vår meny, du kommer inte att ångra dig.  

 

Omtalad fiskrestaurang på Öland 

Vår fiskrestaurang har inte bara ett gott rykte på Öland utan är allmänt känd för den smakupplevelse vi ständigt levererar. Vi vill alltid att våra kunder ska gå från oss och känna att det här var det bästa på länge, väldigt länge. Att äta god och vällagad mat ska dessutom inte behöva kosta en förmögenhet. Vi vill att du ska få uppleva hur det är att njuta av riktigt bra mat i en fantastisk miljö.  

Linköping

Restaurang Hamlet i Linköping – En restaurang, pub & bar värt att besöka.

 

Restaurang Hamlet i Linköping är en klassisk engelsk pub där varje besök är lika spännande då vi har en väldigt annorlunda inredning. Miljön i vår restaurang inspirerar till njutning och hos oss kan man verkligen botanisera mellan olika ölsorter från vår välsorterade bar. Maten är av utmärkt kvalitet både när det gäller lunch och middag.

 

I vår restaurang är det ofta fullt och stämningen är på topp.

Oavsett storlek på sällskap kan vi alltid erbjuda något för alla. Vår personal finns alltid tillgängliga för bokningar och brinner för att våra kunder skall få en trevlig upplevelse hos oss.

Restaurang med fokus på din matupplevelse

Restaurang Hamlet i Linköping är en klassisk engelsk pub. Vi har både lunch och middagsservering. På menyn finns allt från klassisk svensk husmanskost under lunchen till en fantastisk à la carte-meny med mycket grillat under kvällstid. I vår restaurang får du alltid en spännande och trevlig matupplevelse. Miljön inspirerar till njutning och man kan botanisera mellan olika ölsorter. Under sommartid kan du njuta av din mat på vår uteservering.

 

Vi serverar mat av hög kvalitet och erbjuder alltid vegetariska och glutenfria alternativ. Lunch serveras vardagar 11.00–14.00, vi har alltid ett GI alternativ – det nyttiga alternativet. Restaurangen har fullständiga rättigheter.

• LUNCH
• À LA CARTE

• PUB
• AFFÄRSLUNCH

• AFTER WORK

• MIDDAG